سرگرد دکتر وحید عضدی رئیس دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان کرمان بیان داشت: در آستانه اولين سالگرد شهادت سردار دلها، سپهبد شهيد حاج قاسم سليماني و در راستاي امتثال امر فرماندهي معظم کل قوا (مدظله العالي) و بر اساس تدابير ابلاغي سردار فرمانده محترم ناجا در نشست محققين و پژوهشگران در هفته پژوهش مبتني بر؛ توجه ويژه نهاد هاي دانشي ناجا به موضوع هم انديشي انتظام و امنيت، مکتب شهيد سليماني و بيانيه گام دوم انقلاب، همچنين امريه سردار فرمانده محترم انتظامي استان اقدام به برگزاي جشنواره انتظام و امنيت، مکتب شهيد سليماني و گام دوم انقلاب اسلامي نموده است.
دکتر عضدی در ادامه به تشریح محورها و موضوعات جشنواره پرداخت و بیان نمود:
سرگرد دکتر وحید عضدی رئیس دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان کرمان بیان داشت: هرگاه انسان از مدار فردیت خویش خارج گردد و سعه وجودی او آنقدر گسترش یابد که بر نفوس انسانها تأثیری قابل توجه در مسیر کمال بگذارد او در واقع تبدیل به یک مکتب شده است. آنگاه که منظومهای منسجم و جامع و متشکل از اجزای یک شخصیت رشد یافته در ابعاد مختلف و زمینههای گوناگون شکل میگیرد او به عنوان یک مکتب و یک الگو رخ مینماید.
دکتر حسین پور محی آبادی عضو هیئت اندیشه ورزی اطلاع رسانی اندیشکده نظم و امنیت استان کرمان در رابطه با آثار حقوقی ویروس کرونا با تکیه بر آموزههای حقوق کیفری و جرمشناسی بیان داشت:
در این جستار تلاش ما بر آن است تا به نحو اختصار برخی از مهمترین آثار ویروس کرونا را از بعد کیفری و جرم شناختی مورد ارائه قرار دهیم. بدیهی است که بررسی مفصل این آثار در این مجال نمیگنجد و خود پژوهشی عمیق و روشمند را میطلبد.
حجت الاسلام و المسلمین عباس پورپسندی عضو هیئت اندیشه ورزی فرهنگ و اجتماع اندیشکده نظمو امنیت استان کرمان در رابطه با پیامدهای روانی، اجتماعی وفرهنگی ویروس کرونا بیان داشت:
سرکار خانم دکتر پوراحسان، مسئول هیئت اندیشه ورزی بهداشت و سلامت روان اندیشکده نظم و امنیت کرمان و همچنین عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان در مورد اثرات و پیامدهای روانی ویروس کرونا بیان داشت:
دکتر وحید عضدی دبیر اندیشکده نظم و امنیت استان کرمان در رابطه پیامدهای اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و روانشناختی کرونا (کووید ۱۹) بیان داشت: با عنایت به شرایط خاص جامعه در خصوص بروز و ظهور ویروس کرونا در سطح کشور و استان و به منظور بررسی پیامدهای اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و روانشناختی کرونا (کووید۱۹) اندیشکده نظم و امنیت کرمان اقدام به بررسی پیامدهای اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و روانشناختی کرونا (کووید۱۹) نموده است.
کتاب تأثیر راه و امنیت بر اقتصاد و تجارت در 23 آذر ماه سال 1398 در محل دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان کرمان با حضور استاندار کرمان جناب آقای دکتر فدایی و جمعی از مسئولین کشوری و لشکری رونمایی شد.
سرگرد دکتر وحید عضدی رئیس دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان کرمان بیان داشت: نمایشگاه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و ناجا از تاریخ 23 آذر ماه 1398 به مدت یکماه در محل دفتر تحقیقات کاربردی دایر است.
ایشان در ادامه افزود: بازدید از نمایشگاه برای عموم آزاد است و علاقه مندان می توانند جهت بازدید به محل نمایشگاه به آدرس کرمان- بلوار جمهوری- چهار راه فرهنگیان- ابتدای بلوار امام رضا (ع) دفتر تحقیقات کاربردی مراجعه نمایند و همچنین سازمان ها و نهادها می توانند برای بازدید کارکنان خود از این نمایشگاه با شماره تماس 32111101-034 تماس حاصل نمایند.
سرگرد دکتر وحید عضدی رئیس دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان کرمان در مراسم افتتاحیه نمایشگاه بیانیه گام دوم انقلاب و ناجا- کرمان به تشریح سیر تحولات ناجا در طول دوران انقلاب اسلامی تا تمدن نوین اسلامی پرداخت و بیان داشت:
إِنَّ اللَّهَ لَا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ (سوره رعد، آیه 11)
«خداوند سرنوشت هیچ قوم (و ملتی) را تغییر نمیدهد مگر آن که آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند».
سرگرد وحید عضدی روز دوشنبه در همایش تخصصی ناجا و جامعه اسلامی مبتنی بر منظومه فکری مقام معظم رهبری مدظله العالی افزود: ۵۷ مقاله به دبیرخانه همایش تخصصی ناجا در کرمان ارسال شد. و در مجموع ۳۹ نویسنده به دبیرخانه این همایش مقاله ارسال کرده اند که ۱۶ نفر از این تعداد در مقطع دکترا، ۱۳ نفر کارشناسی ارشد و ۱۰ نفر کارشناسی بوده اند.
اندیشکده نظم و امنیت استان کرمان در مکان دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان کرمان واقع شده است.
آدرس این اندیشکده: کرمان- بلوار جمهوری، چهار راه فرهنگیان، ابتدای بلوار امام رضا، دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان کرمان
تلفن تماس: ٢١٨٥٩٢٧-٠٣٤نمابر:٣٢١١١١٠١
تمامی حقوق متعلق به دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان کرمان میباشد. Copyright © 2016 ana-kerman.ir